Panasonic elektrodit TENS-laitteisiin EW0603

Panasonic Therapy perustuu hellään hermostimulaatioon, joka vaikuttaa tehokkaasti lihasjäykkyyteen sekä niskan ja hartioiden kireyteen. Laite auttaa lihaksia rentoutumaan ja helpottaa lihasrasituksesta johtuvaa kipua. Sähköimpulssit välittyvät syvälle lihaskudokseen rentouttaen lihaksia ja parantaen verenkiertoa. Hermostimulaatiolla voidaan lievittää myös pitkäkestoisia kipuja. Pestävät elektrodit sijoitetaan kohtaan, johon stimulaatiolla halutaan vaikuttaa. Hierontaa voidaan säädellä helppokäyttöisen ohjaimen avulla.

 • pesunkestävät, pitkäaikaiset elektrodit malleille EW 6011 ja EW 6021
 • käyttökertoja oikein hoidettuina noin 400
 • 2 kpl/pkt

Panasonic THERAPY stimulaatio -laitteiden uusimmat mallit ovat TÜV-testatut ja saaneet hyväksynnän lääkinnällisiksi laitteiksi (93/42/EEC direktiivin mukaan, TÜV on saksalainen Teknisten Tarkastusten Organisaatio). Tieteelliset testit ovat osoittaneet lihas- ja hermostimulaatiolaitteiden käytön edistävän kehon omien kipua lievittävien aineiden (endorfiinien) tuotantoa, näin ollen mahdollistaen nopean kivunlievityksen.

 

Panasonic THERAPY -laitetta voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 • krooninen ja akuutti kipu – esimerkiksi: selkäkipu, noidannuoli, iskiaskipu, jännittyneisyys, reumakivut, hermosärky
 • kuntoutus – esimerkiksi: lihaskudoksen rakentaminen, vaurioituneiden lihasten ja hermojen tunnon palauttaminen, verenkierron elvyttäminen
 • urheiluvammat ja venähdykset – esimerkiksi: tenniskyynärpää, lihasvenähdykset, lihassärky, kipu hartioissa ja nivelissä, jännittyneisyys ja jäykkyys lihaksissa harjoittelun jälkeen

THERAPY -hoito perustuu hermostimulaatioon, jossa sähköimpulssit välittyvät syvälle kudokseen. Valitusta stimulaatio-ohjelmasta riippuen voidaan rentouttaa lihaksia, helpottaa / ehkäistä kiputiloja tai edistää verenkiertoa. Kiputilojen ehkäisemiseksi käytetään niin sanottua porttikonrollimekanismia: kivuntunteen kulkeutuminen aivoihin estetään elektronisen stimulaation vaikutuksella hermoratojen alueilla.

 

Panasonic THERAPY on erittäin helppokäyttöinen: Sähköä johtavat elektrodityynyt asetetaan alueelle, jossa kivun tai epämukavuuden tunne on suurin. Tämän jälkeen käyttäjän tarvitsee vain valita tarvitsemansa stimulaatio-ohjelma. Käyttäjä voi itse valita hieronnan voimakkuuden. Myös jokainen elektrodityyny voidaan sijoittaa käyttäjän tarpeen mukaisesti. Kahdesta kolmeen 15 minuutin THERAPY -hoitoa päivässä on riittävästi pitkäaikaisen kivunlievityksen saavuttamiseksi.

 

Panasonic THERAPY auttaa ehkäisemään seuraavia:

 • nivelkipu
  tärkein aiheuttaja: kuluneet ja väsynnet nivelet iäkkäämmillä henkilöillä, urheiluvammat, ylipaino
 • krooninen jäykkyys
  tärkein aiheuttaja: riittämätön lihasharjoittelu
 • hermosärky
  tärkein aiheuttaja: vakava, pitkäaikainen hermojen ylirasitus (aiemman sairauksen vuoksi) 

  • kipu, joka kulkee lantiosta varpaisiin
  • selkäkipu (voidaan tuntea myös rinnan alueella)
  • kipu kasvojen ja leukojen alueilla

Täältä löydät Panasonic TENS-laitteiden elektrodien EW0603 käyttöohjeet:

Soita meille

040 831 1794

Sähköposti

}

Palvelemme

arkisin klo 8–17