Huolto ja kalibrointi

MediTukku Oy tarjoaa johtavien valmistajien korkealaatuisia tuotteita. Tuotteiden takuu-aika on 2-3 vuotta, mutta joidenkin osalta jopa 5 vuotta. Reklamaatiomäärät ovat olemattomia, johtuen omissa tehtaissa tehtävästä valmistuksesta ja korkeasta laadunvalvonnasta. Edustamamme yritykset ovat olleet alalla pitkään ja tämä näkyy tuotteiden laadussa ja asiakaspalvelussa.
 
ERKAn tapauksessa, tuotteet käyvät useassa laatutestauksessa ennen kuin ne lähetetään asiakkaille. Esimerkiksi Perfect-Aneroid -verenpainemittari käy läpi yhteensä 45 erillistä testiä, sisältäen tietokoneohjatun 100% lopputarkastuksen. Toimintamme aikana meille on saapunut mittareita, jotka ovat olleet 30, 40 tai jopa 50 vuotta vanhoja. Näissäkin tapauksissa korjaustarpeet olivat useimmiten vähäisiä. Vaihdettavana oli vain kulutusosat, kuten mm. filtterit ja ruuvit.
 
Panasonic edustaa korkeata laatua ja kestävyyttä. Vuosien saatossa reklamaatiotapauksia on ollut alle 1% kaikista myydyistä tuotteista. Vain pieni osa näistä on vaatinut korjausta tai tuotteen vaihtamista.
 
Luonnollisesti, vaikka tuote olisi kuinka laadukas ja luotettava, huoltotarkistuksia on kuitenkin tehtävä.
Me huollamme kaikkia toimittamiamme tuotteita.

 

Reklamaatiot ja huollot

Reklamaatio- ja huoltotilanteissa toivomme, että olette meihin yhteydessä ennen tuotteen postittamista, jotta voimme varmistaa tehokkaimman mahdollisen jatkotoimenpiteen. Näin voimme välttää myös tarpeettomat lähetykset – osa reklamaatioista saadaan ratkaistua jo puhelimessa. Mikäli laite päätetään lähettää meille huollettavaksi, saatte meiltä kaikki tarvittavat ohjeet ja osoitteen.
Lisätietoja: 040 831 1794 tai info@meditukku.fi

 

Verenpainemittareiden kalibrointi

ERKA ja Panasonic verenpainemittarit huolletaan ja kalibroidaan meillä Jyväskylässä. Panasonic verenpainemittareiden ensimmäinen kalibrointi suositellaan tehtäväksi kolmen vuoden kuluttua mittarin käyttöönottohetkestä (ostopäivästä). ERKAn mittareiden kalibrointiväli on kaksi vuotta.
Teemme myös muiden kuin edustamamme merkkien kalibroinnit.
 
Pyydämme olemaan meihin yhteydessä ennen tuotteen lähettämistä, jotta voimme antaa sopivat ohjeet ja osoitteen, sekä kertoa mahdollisista kustannuksista.
 
Muistakaa suojata lähetettävä mittari riittävillä pehmusteilla ja liitä mansetti mukaan (myös mansetin vuodot tarkistetaan). Mittari palautetaan asiakkaalle kalibrointitodistuksen kera. Todistuksessa on nähtävillä kalibroinnin tulokset ja seuraavan suositellun kalibroinnin ajankohta.
Lisätietoja: 040 831 1794 tai info@meditukku.fi

 

Kalibrointi ei ole välttämätön kuluttaja-asiakkaan tapauksessa (mittari vain omassa käytössä), mikäli on kokeiltavissa, että mittari toimii normaalisti (esim. verraten terveyskeskuksen mittauspisteessä).
 
Mittaus voidaan aloittaa n. 5 minuutin levon jälkeen (istualtaan) ja mittaus on tehtävä useita kertoja peräkkäin yhden minuutin tauoin mittausten välissä (mansetti avattava mittausten välillä). Jokainen tulos vaihtelee muutaman yksikön rajoissa samankin mittausistunnon aikana, mikä on normaalia. Päivän aikana verenpaineen vaihtelu on vielä suurempaa riippuen mittaustilanteen aikaisesta kehon tilasta (stressi/jännitys, ruokailu, lääkitysrytmi, lepo).

Soita meille

040 831 1794

Sähköposti

}

Palvelemme

arkisin klo 8–17