MediTukku Oy

MediTukku Oy, aikaisemmalla nimellä Itämeren Kauppasilta on vuonna 2009 perustettu Jyväskyläläinen B2B yritys. Alussa yrityksen ydinidea oli saattaa yhteen Baltian meren alueen yrityksiä. Pohjana tälle toimii yrityksen perustajan, Piotr Mielcarekin, koulutustausta, kokemus ja erityisesti intohimo kansainvälistä kauppaa kohtaan. Oltuaan mukana muutamassa kansainvälisessä konsultointihankkeessa, Piotr päätti perustaa oman yrityksen ja näin syntyikin Itämeren Kauppasilta.
 
Yritystoiminnan kypsymisen myötä huomasimme toimivamme enemmän ja enemmän terveydenhuollon puolella, toimittaen tarvikkeita ja laitteita alan ammattilaisille. Halusimme erikoistua siinä missä olimme hyviä ja näin syntyi MediTukku Oy.
 
Toimialueemme on perustamisesta asti ollut Suomi. Nykyään olemme aktiivisia myös Puolassa ja meillä on yhteistyökumppaneita Saksassa ja Tanskassa. Pyrimme siihen, että kanssamme on helppo asioida ja saat kauttamme aina hyvän ja asiantuntevan palvelun. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotevalikoimaamme, jotta voimme palvella asiakaskuntaamme yhä paremmin. Yrityksellämme on vahva liiketoimintaosaaminen kansainvälisen kaupan arvoketjun kaikissa vaiheissa.
 
Toimitamme mm. TAYS, TYKS, HUS, KYSille ja olemme voittaneet myös Helsingin kaupungin kilpailutuksen toimittamiemme tuotteidemme osalta.

 

Tiimimme:

  • kansainvälinen, nuorekas ja energinen
  • omaa erinomaiset kulttuurilliset, taloudelliset ja markkina-alueiden sosiaalisten ehtojen taidot
  • kansainvälisen kaupan, talouden ja informaatioteknologian vahva osaaminen
  • usean toimialan liikesuhteita Suomessa, Puolassa ja muissa Euroopan maissa
  • kokemusta yrityksien perustamisesta, kehittämisestä ja konsultoinnista
  • valmis uusiin haasteisiin ja kehittymiseen

 

Toimialueemme:

Sairaala- ja terveystuotteiden maahantuonti
Keskitymme korkealuokkaisiin tuotemerkkeihin terveyden ja terveydenhuollon saralla. Tarjoamme tuotteita yksityiselle ja julkiselle sektorille, ja asiakkaitamme ovat sairaalat, terveyskeskukset, apteekit, lääketieteelliset oppilaitokset, verkkokaupat, kodinelektroniikkaketjut ja luonnollisesti kuluttajat. Meillä on yli 10 vuoden kokemus ja tällä hetkellä edustamamme merkit ovat:

  • ERKA – vuonna 1889 perustettu perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy huippulaatuisia sairaalatarvikkeita
  • Panasonic – yksi maailman suurimmista ja tunnetuimista elektroniikkavalmistajista – edustamme heidän hyvinvointi- ja terveysegmentia

Soita meille

040 831 1794

Sähköposti

}

Palvelemme

arkisin klo 8–17